Aromaterapija

 SPA kolekcija

Kolekcija za njegu tijela Aromaterapija

       Sol za kupanje 600 g  

       Cijena:72.00kn

 • 01s Verbena

  Prirodne morske soli od obale Brazila. Koža je mekana poslije kupanja, svilenkasto glatka i temeljito očiščena. Kalcij, magnezij, brom, jod, kalij i željezo ojačati će i omekšati kožu. Ugodne arome opuštaju um. Miris Verbena.Verbena smanjuje umor i smiruje, daje energiju i vitalnost,nježno čisti i njeguje kožu.          

 • 02s Breskva

  Prirodne morske soli od obale Brazila. Koža je mekana poslije kupanja, svilenkasto glatka i temeljito očiščena. Kalcij, magnezij, brom, jod, kalij i željezo ojačati će i omekšati kožu. Ugodne arome opuštaju um. Miris Breskve.Sladak okus breskve daje optimizam,nježno čisti i njeguje kožu.                                          

 • 03s Cherry

  Prirodne morske soli od obale Brazila. Koža je mekana poslije kupanja, svilenkasto glatka i temeljito očiščena. Kalcij, magnezij, brom, jod, kalij i željezo ojačati će i omekšati kožu. Ugodne arome opuštaju um. Miris Chery-a.Suptilan miris Cherry-a koji opušta i dovodi tijelo u dobro raspoloženje, nježno čisti i njeguje kožu.    
   
 • 04s Vanilija

  Prirodne morske soli od obale Brazila. Koža je mekana poslije kupanja, svilenkasto glatka i temeljito očiščena. Kalcij, magnezij, brom, jod, kalij i željezo ojačati će i omekšati kožu. Ugodne arome opuštaju um. Miris Vanilije.Vanilija pomaže u regeneraciji tijela, nježno čisti i njeguje kožu.

   

  Gelovi za tuširanje 250 ml.    

  Cijena:72.00kn

 • 001g Verbena

  Nježno čisti i brine za tijelo. Koža je hidratizirana i njegovana, pro-vitamin B5 ima ljekoviti učinak. Ugodna aroma stimulira osjetila i zadržava na koži dugo vremena. Miris Verbene. Verbena smanjuje umor i smiruje, daje energiju i vitalnost,nježno čisti i njeguje kožu, sadrži provitamin B5. Čini kožu hidratantnom i uhranjenom.

 • 002g Breskva

  Nježno čisti i brine za tijelo. Koža je hidratizirana i njegovana, pro-vitamin B5 ima ljekoviti učinak. Ugodna aroma stimulira osjetila i zadržava na koži dugo vremena. Miris Breskve.Sladak okus breskve daje optimizam,nježno čisti i njeguje kožu, sadrži provitamin B5. Čini kožu hidratantnom i uhranjenom.

 • 003g Cherry

  Nježno čisti i brine za tijelo. Koža je hidratizirana i njegovana, pro-vitamin B5 ima ljekoviti učinak. Ugodna aroma stimulira osjetila i zadržava na koži dugo vremena. Miris Cherry-a.Suptilan miris Cherry-a koji opušta i dovodi tijelo u dobro raspoloženje, nježno čisti i njeguje kožu, sadrži provitamin B5. Čini kožu hidratantnom i uhranjenom. 
   
 • 004g Vanilija

  Nježno čisti i brine za tijelo. Koža je hidratizirana i njegovana, pro-vitamin B5 ima ljekoviti učinak. Ugodna aroma stimulira osjetila i zadržava na koži dugo vremena. Miris Vanilije.Vanilija pomaže u regeneraciji tijela. Čisti i njeguje kožu, sadrži provitamin BP, čini kožu hidratantnom i uhranjenom.

 • 005g Paculi

  Nježno čisti i brine za tijelo. Koža je hidratizirana i njegovana, pro-vitamin B5 ima ljekoviti učinak. Ugodna aroma stimulira osjetila i zadržava na koži dugo vremena. Miris Pačulia.Pačuli Ima miris ljekovitog bilja i zemlje. Ublažava stres, smanjuje umor i osvježava. Preporuča se posebno za muškarce.

   

  Piling za tijelo 250 ml.     

  Cijena:85.00kn

 • pl01 Verbena

  Kristali soli uklanjaju mrtve stanice kože, a ulje vlaži i hidratizira kožu. Koža postaje glatka, čvršća i ugodna na dodir. Miris Verbene.Verbena smanjuje umor i smiruje, daje energiju i vitalnost,nježno čisti i njeguje kožu, sadrži vitamin E sa antioksidativnim djelovanjem usporava starenje kože.

 • pl02 Breskva

  Kristali soli uklanjaju mrtve stanice kože, a ulje vlaži i hidratizira kožu. Koža postaje glatka, čvršća i ugodna na dodir. Miris Breskve.Sladak okus breskve daje optimizam,nježno čisti i njeguje kožu, sadrži vitamin E sa antioksidativnim djelovanjem usporava starenje kože.

 • pl03 Cherry

  Kristali soli uklanjaju mrtve stanice kože, a ulje vlaži i hidratizira kožu. Koža postaje glatka, čvršća i ugodna na dodir. Miris Chery-a.Miris Cherry-a.Suptilan miris Cherry-a koji opušta i dovodi tijelo u dobro raspoloženje, nježno čisti i njeguje kožu, sadrži vitamin E sa antioksidativnim djelovanjem usporava starenje kože.

 • pl04 Vanilija

  Kristali soli uklanjaju mrtve stanice kože, a ulje vlaži i hidratizira kožu. Koža postaje glatka, čvršća i ugodna na dodir. Miris Chery-a.Miris Vanilije.Vanilija pomaže u regeneraciji tijela. Čisti i njeguje kožu, sadrži vitamin E sa antioksidativnim djelovanjem usporava starenje kože.

Nema komentara:

Objavi komentar