Postani član

Postani član !Srdačno Vas pozdravljam u ime FM Group-e i zahvaljujem Vam se na Vašem interesu i povjerenju!

REGISTRACIJA


1.Sve je zakonski uredno i registrirano.
2.Registracija iznosi samo 132,50 kn, 270,00 kn ili 400,50kn
3.Svaki član dobija : ugovor o članstvu, etui sa 48, 120  ili 178 komada testera (probnika) parfema (ovisno o iznosu registracije), katalog proizvoda, ostali info materijal.PREDNOSTI ČLANSTVA

1.Povoljniju osobnu kupovinu proizvoda 30-50% (povoljnije od navedenih prodajnih cijena)
2.Zaradu direktnom prodajom proizvoda 30-50%
3.Zaradu izgradnjom vlastite mreže članova 3-21%


POVOLJNJIJA OSOBNA KUPOVINA

Parfemi FM grupe jeftiniji su 3-5 puta u odnosu na parfeme u parfumerijama. Kao član FM group imate privilegiju sve proizvode kupovati 30-50 % jeftinije u odnosu na prodajne cijene. Kupovinom svojih omiljenih parfema i kozmetike za osobne potrebe i potrebe obitelji uspijete uštediti 30-50 % novca. Ako uzmete u obzir cijene po kojima ste dosad plačali parfeme i kozmetiku uštedjeli ste i više. Povremeno FM group za svoje članove nudi i posebne akcije-rasprodaje do 50% jeftinije u odnosu na članske cijene.

Svi proizvodi su bodovani,odnosno imaju svoju vrijednost u bodovima. Kupovinom proizvoda dobivate osobne bodove. FM group na kraju svakog mjeseca Vaše osobne bodove pretvara u Vaše nagradne bodove. Nagradni bodovi imaju svoju vrijednost izraženim u kunama, koje možete zamjeniti za proizvode ili prebaciti na svoj bankovni račun.


ZARADA DIREKTNOM PRODAJOM

Izgradnja posla je prilično jednostavna. Tester set se posuđuje prijateljima, kolegama i ostalima koji uz pomoć testera mirisa i priloženog kataloga naruče parfeme po svom izboru. Distributer naručuje parfeme, dostavlja ih kupcu te zadržava razliku u cijeni. Na ovakvoj prodaji se može stvoriti direktna zarada koja može biti prilično velika. Po proizvodu je zarada 30-50 %. Zarada je i veča kad su u tijeku akcije-rasprodaje. Dnevne zarade se kreću i do 900 kn.

Sve proizvode koje prodate u 1 mjesecu biti će pripisani kao Vaša osobna kupovina. Što znači da sve što prodate dodaje se Vašim osobnim bodovima.


ZARADA IZGRADNJOM VLASTITE MREŽE ČLANOVA

U svome radu svaki član će naići na osobe koje će također željeti kupovati jeftinije ili dodatno zaraditi kroz ovaj posao. Takve ljude će te jednostavno registrirati, dobiti će svoj etui sa testerima i moće će odmah kupovati ili graditi svoj posao. Svaki novi član kojeg registrirate veže se na Vaš broj ugovora,Vaši članovi kad registriraju člana veže sa njihov broj ugovora,ali je vezan i za Vaš...

Sve proizvode koje kupi ili proda Vaša grupa članova u 1 mjesecu biti će pripisani kao kupovina Vaše grupe. Što znači da sve što kupi ili proda Vaša grupa članova dodaje se Vašim osobnim bodovima i sačinjava bodove Vaše grupe i kao takvi pretvaraju se u Vaše nagradne bodove.


FORMULA ZA STVARANJE DUGOROČNE ZARADE

AKO MOŽETE POZITIVNO ODGOVORITI NA SLIJEDEĆA 3 PITANJA,

ONDA IMATE OSIGURANU UŠTEDU i ZARADU !

1.Želite li uštedjeti na kupovini i dodatno zaraditi, zašto ?

2.Jeste li spremni uložiti samo 270,00 kn radi uštede i zarade ?

3.Znate li osobe koje bi pozitivno odgovorile na ova 3 pitanja ?PRONAĐITE SEBE U FM GROUP

A. Volite, koristite vrhunske parfeme i kozmetiku ?

B. Trebate povoljniju kupovinu i trenutnu zaradu ?

C. Želite znatnu i redovitu mjesečnu zaradu ?


AKO STE PRONAŠLI SEBE U PONUĐENIM PITANJIMA

SVAKAKO POSTANITE ČLAN FM GROUP I BUDITE DIO USPJEŠNOG TIMA

ČLANSTVO NE DONOSI NIKAKVE OBAVEZE

BILO DA ŽELITE KUPOVATI, PRODAVATI ILI ŠIRITI MREŽU ČLANOVA


Kupujte za svoje potrebe kad želite i koliko želite, nema minimuma za narudžbu, možete naručiti i samo jedan proizvod.Prodavajte i uključujte nove članove ako želite.


Predlažemo Vam da postanete član FM Group i kupujte po članskim cijenama 30-50% povoljnije od navedenih prodajnih cijena.Kontaktirajte kontakt distributera FM GROUP TIM-a i on će sa zadovoljstvom porazgovarati sa Vama, kako bi Vam odgovorio na sva Vaša pitanja i pojasnio naš sistem poslovanja.
Kontakt
Jelena Bokić
jelenabokic@yahoo.com
098 947 05 99
FB Jelena Bokić

Nema komentara:

Objavi komentar